Ny sponsor på plass

NXTA2N_logo_RGB_liggende_preview.png

Med kun 17 dager igjen til Flåmsdalenløpet 2018 ligger nå forholdene til rette for en flott løpefest opp Flåmsdalen. Vi er glade for å kunne presentere vår nye sponsor og samarbeidspartner NXT/A2N.

NXT/A2N reklame & digitalbyrå går inn som sponsor for Flåmsdalenløpet. 
–Vi synes dette er en god sak der overskuddet går til stiftelsen Aktiv mot kreft, sier daglig leder og byråsjef Jo Simen Skog.

I følge Skog er byrået hans et av Norges ledende kampanjebyråer. 
–Kampanjegjennomføring med målbare og lønnsomme resultater for våre kunder har alltid vært - og er en spesielt viktig del av vårt DNA, avslutter Skog som også bruker mye av sin fritid til å holde seg i form.


–Med en målrettet tilnærming lager vi kreative, kostnadseffektive og målbare løsninger. Med NXT/A2N får du en uhøytidelig og proaktiv markedsføringspartner som brenner for å lage effektive kampanjer for deg som kunde. Vi tilbyr fagekspertise og tjenester innen reklame, grafisk produksjon, nettsider og performance marketing, legger Skog til avslutningsvis.

Bjarne Bjørn