VELKOMMEN TIL NORGES
VAKRESTE HALVMARATON
LØRDAG 26. mai
2018

 
rallar.jpg

ET løp for hele familien
GJENNOM FAgre Flåmsdalen

Dette blir en unik opplevelse langs historiske Rallarvegen fra Flåm til Vatnahalsen. Elite- og trimklassen løper halvmaraton gjennom hele Flåmsdalen og avslutter med de spektakulære hårnålsvingene opp mot Vatnahalsen Hotell. Familierallar´n er en vandring for store og små gjennom flott natur og norsk kulturarv. 

Rallarvegen er anleggsveien som ble brukt ved byggingen av Bergensbanen for over 100 år siden, og den er flere ganger blitt kåret til Norges vakreste sykkelvei. Lørdag 26. mai er det løpernes tur. Vi byr på det vi mener er Norges vakreste halvmaraton gjennom et unikt kulturlandskap, forbi eldgamle støler og andre severdigheter. Underveis blir det drikkestasjoner, smaksprøver fra lokale matprodusenter og god stemning.      

NXTA2N_logo_RGB_liggende_preview.png

Ny sponsor på plass

Med kun 17 dager igjen til Flåmsdalenløpet 2018 ligger nå forholdene til rette for en flott løpefest opp Flåmsdalen. Vi er glade for å kunne presentere vår nye sponsor og samarbeidspartner NXT/A2N.

halvmaraton.jpg

HALVMARATON

Startskuddet går kl. 13.00 ved Fretheim Hotell. Traséen følger Flåmsdalen oppover langs Flåmselvi før det avsluttes opp de 21 hårnålsvingene som leder opp til mål ved Vatnahalsen hotell. En halvmaraton som fort kan bli en klassiker.  

familierallarn.jpg

Familierallar´n

Her blir det folkemønstring ved Blomheller stasjon på formiddagen. Familierallar´n er 6 km totalt med innlagte quizposter langs løypen. Traséen følger Flåmsdalen helt opp til Vatnahalsen. Underveis er det drikkestasjoner og moro for hele familien.   

info.jpg

Nyttig info

Idylliske Flåmsdalen strekker seg fra Flåm til Vatnahalsen Hotell. Hit kommer du enklest med Bergensbanen som stopper på Myrdal stasjon. Men det er også mulig å kjøre til Flåm. Mer informasjon om transport, overnatting og påmelding finner du her. 

flamsdalen.jpg

Pengepremier til topp tre

Flåmsdalenløpet tiltrekker seg mosjonister og eliteløpere. Også i år setter vi opp pengepremier til topp tre i dame- og herreklassen totalt. 

Flåmsbana.JPG

Ta toget til Flåmsdalenløpet

Det er ikke mulig å kjøre bil til og fra målgang på Vatnahalsen. De av dere som skal ta toget bør kjøpe tur/retur-billett hos NSB allerede nå. 

HØYDEPROFIL –
FLÅMSDALENLØPET

Nå er det ikke lenge igjen til Flåmsdalenløpet. Klokken 13.00 lørdag 26. mai smeller startskuddet og sender løperne avgårde opp gjennom vakre Flåmsdalen.

Viktig informasjon til deltakere (fra 2017)

Om få dager arrangeres Flåmsdalenløpet og Familierallar´n for første gang. Arrangøren Aurland IL og Nordic Ski Team i samarbeid med Aktiv mot kreft ønsker dere hjertelig velkommen lørdag 3. juni. Her finner du viktig informasjon om arrangementet.

Jury – Flåmsdalenløpet

Juryen til løpet er på plass. Juryens oppgave vil være å behandle evt. innkommende klager under og etter løpet.

Flåmsdalenløpet ble en suksess

Historiens første Flåmsdalenløp ble gjennomført i vakkert vær og til stor glede for de som møtte opp. Dameklassen ble vunnet av Elisabeth Angermund-Vik. Herreklassen ble vunnet av Harald Solhaugnæss. Komplett resultatliste finner du her.

SAMARBEIDSPARTNERE