Viktig informasjon

Updated: Dec 4, 2018Løpsleder´s informasjonsmøte før start

OPPMØTE, STARTNUMMER & BAGASJE

Oppmøte på Fretheim Hotell senest kl. 12.00. Startnummeret hentes på Fretheim Hotell fra kl. 11.00. Ved henting av startnummeret må du vise gyldig ID.

Det vil være oppbevaringsmuligheter ved startområdet. All bagasje som ønskes fraktet opp til målområdet på Vatnahalsen Hotell leveres inn i startområdet, og fraktes opp til hotellet med Flåmsbanen.   

SLIK KOMMER DU HIT

Kjør direkte til Flåm, eller ta Bergensbanen til Myrdal Stasjon. Flåmsbanen frakter deg ned til startområdet i Flåm, en tur som er en opplevelse i seg selv. Dette er en av verdens mest spektakulære togreiser, med panoramautsikt over et storslått norsk fjell- og fjordlandskap. Husk å kjøpe togbillett tidlig!

OVERNATTING

Følgende hoteller tilbyr overnatting i området: Vatnahalsen Hotell Fretheim Hotell

LØPSREGLER

Alle deltakere må løpe med synlig startnummer og innløse lisens. Brudd kan føre til diskvalifikasjon.

Deltakerne er selv ansvarlig for egen sikkerhet og må kle seg ift. vær og vind. Skulle det oppstå uheldige situasjoner underveis vil arrangøren og Røde Kors sørge for assistanse så raskt som mulig. Vi oppfordrer deltakerne om å hjelpe hverandre der det er prekært behov for bistand. Deltakerne er selv ansvarlig for å registrere fullført løp ved å passere målstreken. Dersom deltakere bryter konkurransen er deltakeren pliktig til å informere arrangøren ved første mulighet.

Ellers oppfordres det til hensynsfull løping og passering av andre deltakere. Smil og vær glad.

Flåmsdalenløpet har en miljøvennlig og bærekraftig profil. Det er ikke lov å kaste fra seg søppel (geltuber, sjokoladepapir etc.) underveis i løpet. Brudd kan føre til diskvalifikasjon.

Ved avlysning av arrangementet før arrangementsdagen kan arrangøren beholde 50% av startkontingenten til dekning av utgifter.

Ved avlysning av løpet på arrangementsdagen pga. plutselig oppståtte værforhold eller annen force majeure, beholder arrangøren startkontingenten.

Alle påmeldinger via EQ Timing er bindende. Startkontingenten blir ikke refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker (sykdom osv.) ikke kan delta.


SIKKERHET

Mannskap fra Røde Kors vil være til stede under løpet. Røde Kors vil stå ved broen ved gamle Flåm kirke, ved Kårdal og i målområdet. Hver deltaker er imidlertid ansvarlig for sin egen sikkerhet. Arrangøren vil ha en person som sykler i baktropp.       

MAT & DRIKKE

Det er drikkestasjoner med vann og saft på 5 km, 10 km og 15 km. I målområdet på Vatnahalsen blir det grilling og god stemning.

ARRANGØR

Løpet arrangeres av Aurland IL og Nordic Ski Team. 

LØYPEPROFIL

Løpet skiller seg ut med sin spennende løypeprofil. Fra starten ved Fretheim Hotell løper deltakerne med en ekstra innlagt sløyfe til Flåm sentrum og passerer Flåm kirke som ble bygget i 1670. Deretter løpes det videre langs Flåmsdalsvegen. På de første 6 kilometerne er det nokså flatt.

Stigningen begynner først mot Dalsbotn. Etterhvert krysses elven og med jevne mellomrom har løperne Flåmsbanen på sin høyre side. Videre løpes det forbi Berekvam, Melhus og Blomheller stasjon som er starten for Familierallar´n. Her vil deltakerne fra Familierallar´n kunne følge løperne siste del av løpet. Ved passeringen Blomheller har løperne løpt ca. 17 kilometer.

Ikke lenge etter passering Kårdal venter 21 bratte hårnålsvinger inn til mål på Vatnahalsen hotell. Den siste delen er den bratteste i løpet.

KONTAKT

Petter Andresen Mob: 908 56 599


#halvmaraton #flåmsdalenløpet #flåm #vatnahalsen #mosjonsløp

© 2018 Flåmsdaleløpet - foto og film av podie.no

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon