Vinn eksklusiv helg på Vatnahalsen (2019)

Updated: Jul 1, 2019

Alle som melder seg på Flåmsdalenløpet (halvmaraton) blir med i trekningen av en eksklusiv helg for to på Vatnahalsen hotell. Meld deg på i dag og opplev Norges vakreste halvmaraton lørdag 01. juni 2019.

I år arrangeres Flåmsdalenløpet for tredje gang. Siden starten i 2017 har løpet høstet mye ros og positiv omtale i enkelte løpekretser. Nå satser vi ytterligere for å skape de beste rammer for en minnerik løpefest.


Alle som melder seg på blir med i trekningen av en eksklusiv helg for to på Vatnahalsen hotell. Premien trekkes blant samtlige deltakere av halvmaratonløpet, lørdag 01. juni.


Premien inneholder følgende;

- 2 overnattinger (fredag - søndag) i dobbeltrom på historiske Vatnahalsen hotell.

- Frokost lørdag og søndag.

- Middag fredag og lørdag.

Leiesykkel pålørdag (juni - september) og mulighet til å sykle Rallarvegen, som flere ganger er kåret til Norges vakreste sykkeltur.

- Nistepakke

- Vaffel i solveggen på hotellet.


Verdi: kr. 6.900.- (for 2 personer)

Premien må brukes i løpet av 2019 og forutsetter ledig kapasitet på hotellet. Det er ikke mulig å benytte seg av premien under Flåmsdalenløpet.


Flåmsdalenløpet er 21 km langt med start i Flåm og målgang på Vatnahalsen. Løypa har jevn stigning oppover vakre Flåmsdalen og avslutter med 21 bratte hårnålssvinger opp til mål.


Årets premiepott er økt betydelig. Raskeste dame- og herreløper vinner kr. 20.000.-.


Flåmsdalenløpet passer alle løpere, uavhengig nivå. Meld deg på enten om du ønsker å vinne hovedpremien eller om du ønsker en flott utfordring i det vi mener er Norges vakreste halvmaraton.


Velkommen.

© 2018 Flåmsdaleløpet - foto og film av podie.no

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon